Een bezoek aan onze studiezaal voorbereiden

U kunt uw bezoek aan onze studiezaal voorbereiden door het aanvragen en reserveren van de gewenste stukken. U vraagt stukken aan en reserveert deze door een profiel aan te maken. Een aanvraag voor een bezoek aan onze studiezaal dient uiterlijk om 12u op de dag voorafgaand aan uw bezoek ingediend te worden. Wij zorgen er dan voor dat de stukken voor u klaar liggen op de door u aangegeven datum. Tijdens uw bezoek aan onze studiezaal is het nog tot 11.00 uur mogelijk om extra stukken aan te vragen. Onze studiezaal is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot en met 16.00 uur.

Profiel aanmaken

Om stukken aan te vragen dient u een profiel aan te maken via de profielpagina om vervolgens de gewenste stukken aan te vragen en te reserveren voor een specifieke datum. Binnen de beheerpagina van uw profiel kunt u alle informatie met betrekking tot uw zoekvragen, aanvragen en registratie terugvinden. In deze omgeving is alles overzichtelijk bij elkaar gebracht. Zie voor ondersteuning de handleiding. 

Handleiding profiel aanmaken Atlantis

Aanvragen en reserveren stukken

De stukken die u wilt inzien op onze studiezaal dient u aan te vragen binnen de beheerpagina van uw profiel. Zie voor ondersteuning de handleiding.

Handleiding reserveren archiefstukken

Bezoek studiezaal

Indien u een bezoek aan onze studiezaal wenst te brengen en alleen gebruik wilt maken van de op de studiezaal aanwezige stukken hoeft u geen profiel aan te maken. U kunt dan via het aanvraag- en reserveringsformulier een afspraak inplannen, zoals u dat gewend bent.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via archief@venlo.nl of via 077-3597200.