Het Gemeentearchief Venlo bezit een beeldbank waarin u meer dan veertigduizend foto's kunt vinden en bestellen. Dagelijks worden er nieuwe foto's toegevoegd.

300dpi

Foto's op 300dpi zijn gratis te downloaden. Wanneer u op de gewenste foto klikt ziet u links een afbeelding van een diskette. Klik op deze afbeelding om de foto te downloaden.

1200dpi

Wilt u een foto op 1200dpi ontvangen, dan kunt u deze bestellen door de gewenste foto in het winkelmandje te plaatsen. Na het invullen van uw gegevens kunt u de bestelling indienen. Ter bevestiging ontvangt u een email met daarin een overzicht van uw bestelling. De levertijd van een bestelling is maximaal 10 werkdagen. 

 

Zoeken in de beeldbank

 

Disclaimer:

De afbeeldingen op deze beeldbank zijn auteursrechtelijk beschermd en te bestellen voor persoonlijk gebruik, in publicaties, tentoonstellingen of voor het internet. Wilt u de afbeeldingen voor commerciële doeleinden gebruiken?  Neem dan contact met ons op via archief@venlo.nl.

Het Gemeentearchief Venlo is verantwoordelijk voor de inhoud en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. In onze beeldbank proberen we uitsluitend beeldmateriaal op te nemen waarvan wij de intellectuele eigendomsrechten bezitten. Dit is mogelijk niet in alle gevallen gelukt. Mocht u in onze collectie beeldmateriaal tegenkomen waarvan u van mening bent dat u daar auteurs- of andere rechten aan kunt ontlenen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.