Het Gemeentearchief Venlo bezit een beeldbank waarin u meer dan veertigduizend foto's kunt vinden en bestellen. Dagelijks worden er nieuwe foto's toegevoegd.

Zoeken in de beeldbank

Disclaimer:

De afbeeldingen op deze beeldbank zijn auteursrechtelijk beschermd en te bestellen voor persoonlijk gebruik, in publicaties, tentoonstellingen of voor het internet. Wilt u de afbeeldingen voor commerciële doeleinden gebruiken?  Neem dan contact met ons op via archief@venlo.nl.

Het Gemeentearchief Venlo is verantwoordelijk voor de inhoud en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. In onze beeldbank proberen we uitsluitend beeldmateriaal op te nemen waarvan wij de intellectuele eigendomsrechten bezitten. Dit is mogelijk niet in alle gevallen gelukt. Mocht u in onze collectie beeldmateriaal tegenkomen waarvan u van mening bent dat u daar auteurs- of andere rechten aan kunt ontlenen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.