Omhoog
Aanmelden
Login
Gemeentearchief Venlo
Skip Navigation LinksHome > Educatie > Rondleiding

Rondleiding

Door het gemeentearchief Venlo

​​Tijdens een rondleiding kunt u een kijkje nemen achter de schermen van een modern archief. De tocht voert langs indrukwekkende middeleeuwse documenten en prachtig gedrukte boeken uit de zestiende en de zeventiende eeuw. Ook bijzondere stukken uit een meer recentere historie passeren de revue.
 
Wij organiseren op verzoek rondleidingen in ons gebouw aan de Dr. Blumenkampstraat. U kunt het thema van deze rondleidingen zelf aangeven. U bezoekt de educatieve- en tentoonstellingsruimte, de filmzaal met prachtige historische films, het infocentrum, de studiezaal, de restauratieruimte en de archiefdepots. 
 
Hier ziet u een impressie van een rondleiding van de Senior Business Society (SBS). Het filmpje is gemaakt door BEST Web Solutions.
 
 
Microsoft Silverlight aanschaffenRondleiding gemeentearchief
 
 
Aan rondleidingen zijn kosten verbonden. Het verzorgen van een rondleiding in het gemeentearchief per groep van maximaal 15 personen. 
 
Voor informatie omtrent kosten en reservering van groepsrondleidingen kunt u contact opnemen met het gemeentearchief via: archief@venlo.nl of tel. 077-3597200. U kunt ook een bericht sturen via Whatsapp 06-25637262.

© Copyright 2012  |  Gemeentearchief Venlo